Murat Boz, întâlnire emoționantă în cadrul liceului unde a absolvit. A oferit un discurs pentru elevi și profesori

Publicat pe 26.03.2024 la 18:45 Actualizat pe 26.03.2024 la 19:35

Murat Boz a făcut o vizită în cadrul liceului care l-a avut elev. Artistul a oferit un discurs elevilor și profesorilor și le-a oferit sfaturi.

actor poartă un sacou închis la culoare

Murat Boz, întâlnire emoționantă la liceul unde a absolvit

Instagram

Murat Boz este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din Turcia la momentul actual. A vizitat de curând Avni Akyol Fine Arts High School, liceul pe care l-a absolvit el însuși.

Murat Boz, întâlnire emoționantă la liceul unde a absolvit

Artistul a ținut un interviu pentru studenții din cadrul departamentului de muzică al liceului Avni Akyol Fine Arts High School. Acolo a absolvit și el însuși. La scurtă vreme după ce Murat Boz a lăsat câteva cuvinte pentru elevi, s-a tăiat panglica pentru departamentul de pictură și a fost ținută o expoziție, arată haberturk.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Studenții l-au văzut pe Murat Boz, acesta fiind apreciat de copii. Au ținut să realizeze fotografii cu acesta și interesul pentru acesta. Artistul are peste 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și flmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată într-un tricou roșu. A răspuns la întrebarea “Care a fost momentul de cotitură al vieții tale?”, astfel: “Am decis să devin muzician grație mamei mele. De fapt, obișnuiam să cânt în locurile pe care le vizitam în vacanțe. Într-o vară, mama mea a spus că m-a înscris la Fine Arts Anatolian High School să dau examenul. Apoi, grație profesorilor de muzică, am progresat. A fost mama mea care m-a făcut să-mi încep traiectoria în muzică.”

Citește și: Murat Boz vorbește despre operațiile estetice în cazul bărbaților. “Fiecare face ce își dorește"

Murat Boz le-a oferit studenților și câteva sfaturi pentru viitor: „Credeți în voi, munciți mult, credeți că o să aveți succes.” Născut pe 7 martie 1980 în Turcia și a fost căsătorit cu Eliz Sakuçoğlu între 2008 și 2012. A jucat în filmul Another Self alături de Tuba Büyüküstün în 2022 timp de 1 sezon.

Murat Boz devine Mirliva Muhittin Bey, unul dintre fondatorii Beșiktaș

Faimosul cântăreț Murat Boz a jucat în scurtmetrajul "An Attitude Besiktas". A interpretat personajul Miralay Muhittin Akyüz. Cu toate că și-a realizat o carieră în lumea muzicii, a putut fi urmărit și în producții de excepție pe micile ecrane. Astfel, a interpretat rolul unuia dintre fondatorii Beșiktaș.

Muhittin Akyüz s-a aflat printre fondatorii Beşiktaş Ottoman Gymnastics Club. Murat Boz a publicat pe contul personal de socializare mai multe fotografii din producția așteptată.

Citește și: Murat Boz, noi imagini alături de nepoțica sa. Ipostaza înduioșătoare în care a apărut cântărețul

“Inima mea era apărată de trei propoziții simple în timp ce plecam.”, a scris Murat Boz în dreptul uneia dintre fotografiile publicate. Imediat, fanii l-au acaparat cu comentarii.

“Am ascultat toate melodiile tale.”, “Există nopți în care nu pot să dorm, dureri care nu mai trec”, „Linia roșie pe care o porți”, au fost doar câteva dintre comentarii. Printre producțiile în care mai poate fi urmărit se află și In Your Dreams din 2023, alături de Burcu Ozberk. În Kardeșim Benim din 2016 a jucat alături de Burak Ozcivit și Asli Enver. Kardeșim Benim 2 a apărut un an mai târziu. Alături de Seda Bakan a jucat în comedia romantică Öldür Beni Sevgilim din 2019. A participat în cadrul unui show cunoscut de televiziune și a demonstrat că merită să fie unul dintre cei mai ascultați artiști.

În articolul

Murat Boz, întâlnire emoționantă în cadrul liceului unde a absolvit. A oferit un discurs pentru elevi și profesori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x